Op 26 juni 2014 jl. heeft I on Retail BV. de opdracht gekregen om het faillissement van De Boo Keukenstudio te begeleiden en naar behoren af te handelen. De Boo Keukenstudio stond bekend als gerespecteerde keukenspeciaalzaak in en rondom Soest. Na jarenlange trouwe dienstverlening heeft de eigenaar moeten besluiten om de bedrijfsactiviteiten te beëindigen. 

SOEST –De onderhanden werken en activa zijn in goed overleg met curator mw. mr. N.P. Barské-Gelling overgegaan naar I on Retail. I on Retail stelt zich als vertrouwenspartner op naar alle betrokken partijen, onderhoud contact met leveranciers en zorgt voor correcte afhandeling van de reeds gemaakte afspraken met de klanten van De Boo. Door de slagvaardige aanpak en open communicatie wordt de schade intern en extern zoveel mogelijk beperkt.

“Om kwaliteit van bestaande bestellingen te waarborgen, hebben wij gekozen om dit in samenwerking met lokale en vooral betrouwbare partners op te pakken. Hiervoor hebben wij gekozen voor Intermat Keukens, Tegels & Badkamers in Mijdrecht. Zij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en om hun klantgerichte visie. In een situatie als deze dienen wij snel te handelen in het belang van alle betrokkenen”, aldus David van Dorp, directeur en eigenaar van I on Retail. “Wij respecteren de reeds gemaakte afspraken tussen de bestaande klanten en DeBoo en wij zullen samen met onze lokale partners de lopende bestellingen correct afhandelen en optimale service aan bestaande klanten verlenen. Iedereen zal zijn of haar goederen en diensten naar behoren en volgens afspraak ontvangen. Momenteel worden de bestaande klanten door I on Retail telefonisch geïnformeerd en gerustgesteld.”  Voor de lopende bestellingen kunt u contact opnemen met Project coördinator Dhr. Corné De Heij, te bereiken op telefoon nummer 06 107 095 35 of via E-mail: c.deheij@intermat.nl.

Bestaande relaties worden, daar waar behoefte is, uitgenodigd om contact op te nemen. Meer informatie is binnenkort te vinden op www.ionretail.nl/DeBoo-keukenstudio.


logo_HR-02

Anne Frankplein 12
5122CB Rijen
www.ionretail.nl
info@ionretail.nl